INGREDIENTE
- un buchet de kale
- 80g de cuscus sau quinoa + 240 ml de apa sau supa de legume
- un buchetel de coriandru si unul de patrunjel
- 30 g de seminte de dovleac
- 30 g de telemea sau feta sfaramata
- 120 ml de sos (4 linguri de zeama de lamaie + 4 linguri de ulei de masline + 2 linguri de otet balsamic + 1 lingurita de coaja de lamaie bio + 1 lingura de ceapa taiata fin + 1 lingurita de mustar iute + 1/2 lingurita sare + piper +1 lingurita de curcuma daca aveti:)
Fierbeti apa/supa si puneti-o intr-un castron mare peste cuscus/quinoa. Lasati 10 minute sa se absoarba tot lichidul.
Amestecati intr-un castron mare de salata kale si verdeata taiate fin, adaugati cuscus/quinoa, sosul de salata si apoi semintele de dovleac. Lasati 1 ora la frigider.