Puncte de livrare

Livrările se fac la sediul companiilor care au cel puțin 5 angajați abonați la coșul bio&co (colaborăm deja cu 22 companii din București) sau la punctele de livrare de mai jos:

Ateliere Fără Frontiere

Asociația Ateliere Fără Frontiere (AFF) este o organizație nonprofit românească, înființată în 2008, pentru inserția socială, profesională și civică a persoanelor vulnerabile, excluse și marginalizate, parte din SOS Group – International action, o rețea globală ce lucrează pentru atingerea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă.

CARAMEL

Brutarie, cofetarie și patiserie franțuzeasca si romaneasca. Lucram doar cu ingrediente romanesti, si incurajam producatori locali Bio. Painea noastra e naturala cu maia 100%.

Programul magazinului este de luni până vineri 08:00-:20:00, sambătă 08:00-17:00, duminică 08:00- 15:00.

Ibis Styles Bucharest Erbas

Hotelul Ibis Styles Bucuresti Erbas, vă oferă o experiență de neuitat, la cele mai înalte standarde de confort, într-o atmosferă caldă și energetică, într-un spațiu cu caracter și design unic, tematic în zona construcțiilor, stil prezent în toate spațiile oferite.

Ibis Bucharest Politehnica

Hotelul Ibis Politehnică, este situat în zona de vest a Capitalei, în inima hub-ului de afaceri Semănătoarea, în apropierea Universitații Politehnica, la 700 de metrii de stația de metru Grozăvești sau Petrache Poenaru.

IMAS Marketing și Sondaje

IMAS Marketing și Sondaje este prima firmă de cercetare de piață din România cu capital privat integral românesc. Înființată în 1992 de un grup restrâns de sociologi, experți în computere și operatori de interviu, IMAS s-a impus în timp pe piața sondajelor de opinie și a studiilor de piață din România. Din acest punct de livrare puteti ridica la orice ora cosul de legume bio&co.

Librărie franceză din București de pe strada Biserica Amzei nr.10, chiar lângă Ambasada Franței. Este o librărie franceză generalistă unde se găsesc autori clasici, dar și ultimele titluri premiate, autori contemporani mai puțin cunoscuți pe care îi îndrăgim, noutăți din științele umane, artă, Bandă Desenată franco-belgiană și romane grafice ~ 7000 de titluri.

Programul librăriei este luni- sâmbătă 10-20 și duminică 12-18.

Cunoaște oamenii faini din spatele librăriei Kyralina

Liceul francez Anna de Noailles

Liceul Francez „Anna de Noailles” este un liceu internațional din București cu limba de predare franceză. El oferă întreaga gamă de învățământ preuniversitar, de la grădiniță, până la liceu, inclusiv.

Magazinul Zero Waste

Primul magazin din București fără risipă. Etic. Vegan. Spațiu creat din nevoia de a trăi într-o relație conștientă și armonioasă cu tot ce există.

Programul magazinului este de marți până sâmbătă 14:00-:20:00

Nod Makerspace

Aici găsești un makerspace, spații de coworking, ateliere de lemn & metal, studio-uri private, spații de întâlniri și evenimente, dar și prima și singura bibliotecă de materiale din Europa de Sud-Est.

Program 10-18 pentru vizitatori.

Pain Plaisir

Ideea din spatele Pain Plaisir este foarte simplă – fac pâine și patiserie artizanală așa cum au învățat în Franța, cu produse mereu proaspete, ingrediente de calitate, cu tehnică și, mai presus de toate, cu plaisir!

Programul magazinului este de luni până vineri 09:00-:19:00, sambătă-duminică 09:00-15:00.

Seneca Anticafe este un loc atipic, în care plătești 12 lei pe oră și beneficiezi de tot ce are locul de oferit – spațiu de lucru, lecturi, board game-uri, mâncăruri și băuturi naturale. librărie și spațiu de evenimente.

Cunoaște oamenii faini din spatele Seneca Anticafe

Throwback este un coffee shop spațios, care îndeplinește condițiile unui spațiu de lucru și încurajează pauzele de cafea și folosirea locului ca un unul de socializare. 

Cunoaște oamenii faini din spatele Throwback Coffee & Stories