22.10.2016 Sărbătoarea recoltei la Bio&co

Sambata 22 octombrie, abonatii, angajatii, partenerii bio&co – in total 100 de persoane au participat voiosi, cu mic cu mare la sarbatoarea recoltei Bio&co : am vizitat ferma si culturile, am stabilit ce isi doreste fiecare abonat pentru anul viitor in cos dar si ce activitati sa dezvoltam, am cules legume sanatoase direct din camp si am mancat impreuna un delicios bufet pregatit cu produse de la ferma de partenerii nostri de la asociatia Mladita.

A fost un moment deosebit pin care ne-am conoscut mai bine cu abonatii nostri si am putut sa-i multumim pe partenerii nostri fara de care acest proiect nu ar fi fost posibil.

Pozele frumoase ale aceseti zile exceptionale sunt aici, multumim Sorin! Nu uitati sa ne dati un like daca vreti sa ramaneti la curent cu toate noutatile bio&co.

Proiectul Bio&co propune abonatilor sai consum’actori un alt mod de consum , responsabil cu oamenii si mediul.?Legumele si fructele noastre sunt produse local, sunt proaspete si de calitate, sunt produse respectand principiile agriculturii ecologice si sunt distribuite in circuit scurt direct catre consumator, fara a polua prin transportul pe sute sau mii de kilometri!

Proiectul a pornit de la o constatare trista: multi dintre noi am pierdut cu totul legatura cu natura si productia hranei pe care o mancam. Hrana a devenit ceva abstract, ultra ambalat si procesat. Copii de la oras nu prea mai stiu ca morcovii au frunze si cresc in pamant sau ca laptele vine de la vaca, oaie, capra…!

Promovam o alimentatie echilibrata si sanatoasa pentru toti, de aceea vom construi un program de solidaritate alimentara si pentru familiile nevoiase si persoane defavorizate.

Este foarte important pentru noi sa-i aducem pe abonatii nostri la ferma, pentru a crea o comunitate dispusa sa duca mai departe valorile proiectului bio&co… Va astemptam in primavara cand ne vom intalni din nou, sa sarbatorim un nou ciclu de viata la bio&co !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *