Puncte de livrare

Partenerii noștri pentru livrarea coșului bio&co

Livrările se fac la sediul companiilor care au cel puțin 5 angajați abonați la coșul Bio co (colaborăm deja cu 22 companii din București) sau la punctele de livrare de mai jos.

Ibis Styles Bucharest Erbas 

Hotelul Ibis Styles Bucuresti Erbas, vă oferă o experiență de neuitat, la cele mai înalte standarde de confort, într-o atmosferă caldă și energetică, într-un spațiu cu caracter și design unic, tematic în zona construcțiilor, stil prezent în toate spațiile oferite.

ADRESA
Căpitan Alexandru Șerbănescu, nr. 27
14283, București

Ateliere Fără Frontiere

Asociația Ateliere Fără Frontiere (AFF) este o organizație nonprofit românească, înființată în 2008, pentru inserția socială, profesională și civică a persoanelor vulnerabile, excluse și marginalizate, parte din SOS Group - International action, o rețea globală ce lucrează pentru atingerea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă.

ADRESA
Șos. Olteniței 105, (în incinta INTEC), Sector 4
041303, București

Seneca Anticafe

Seneca Anticafe un loc atipic, în care plătești 12 lei pe oră și beneficiezi de tot ce are locul de oferit - spațiu de lucru, lecturi, board game-uri, mâncăruri și băuturi naturale.librarie si spațiu de evenimente.

ADRESA:
Strada Arhitect Ion Mincu nr. 1,
București

Librăria franceză Kyralina

Librăria franceză din București de pe strada Biserica Amzei nr.10, chiar lângă Ambasada Franței. este o librărie unde-ți poți petrece timpul, poți cere sfaturi de lectură librarilor, unde poți veni însoțit de familie sau prieteni. Este o librărie franceză generalistă unde se găsesc autori clasici, dar și ultimele titluri premiate, autori contemporani mai puțin cunoscuți pe care îi îndrăgim, noutăți din științele umane, artă, Bandă Desenată franco-belgiană și romane grafice. Fondul nostru este de aproximativ 7000 de titluri.

Programul librariei este luni- sambata 10-20 si duminica 12-18.

ADRESA
Strada Biserica Amzei 10
010392, București

Casa cu gemene

CASA CU GEMENE este o prăvălie cu alimente naturale: brânzeturi tradiționale, pui de țară, produse tradiționale de carmangerie, prăjituri de casă, pâine cu maia, băcănie artizanală. Aducem în prăvălie doar ce mâncăm noi. Ca să nu complicăm lucrurile!

Programul prăvăliei este de luni până vineri 8-17 și sâmbătă 10-14.

ADRESA
Cartierul Băneasa - Bd Ficusului nr. 5

IMAS Marketing și Sondaje

IMAS Marketing și Sondaje este prima firmă de cercetare de piață din România cu capital privat integral românesc. Înființată în 1992 de un grup restrâns de sociologi, experți în computere și operatori de interviu, IMAS s-a impus în timp pe piața sondajelor de opinie și a studiilor de piață din România. Din acest punct de livrare puteti ridica la orice ora cosul de legume bio&co.

ADRESA
Strada Sfinții Apostoli 44,
030167, București

Magazinul Zero Waste


Primul magazin din București fără risipă. Etic. Vegan. Spațiu creat din nevoia de a trăi într-o relație conștientă și armonioasă cu tot ce există.

Programul magazinului este de marți până sâmbătă 14:00-:20:00

ADRESA
Strada Buzești nr 20,
Sector 1, București

Romanian boutique


Magazinul de suveniruri, Romanian Boutique, situat in inima Bucurestiului, o locatie cu suflet si pentru suflet. Va asteptam aici cu suveniruri, cadouri, decoratiuni, diverse servicii de imprimare. La noi gasiti cadoul perfect cu ocazia oricarei sarbatori dar si pentru orice alta ocazie.

Programul magazinului de cadouri este de luni pana duminica de la 10:00 la 19:00.

ADRESA
str Baratiei nr. 27, langa magazinul Cocor

Vine 21

Vine 21 Co-Living & Co-Working este deschis în inima Bucureștiului, cu ideea de a reuni o comunitate de localnici și străini, care trăiesc și cresc împreună. Spațiul a fost conceput pentru a găzdui tot felul de oameni creativi: freelanceri, nomazi digitali, antreprenori, artiști.

ADRESA Strada Constantin Bosianu 21

CaramelBrutarie, cofetarie și patiserie franțuzeasca si romaneasca. Lucram doar cu ingrediente romanesti, si incurajam producatori locali Bio. Painea noastra e naturala cu maia 100%.

Programul magazinului este de luni până vineri 08:00-:20:00, sambătă 08:00-17:00, duminică 08:00- 15:00.

ADRESA
Calea Dorobanti 170.

Throwback Coffee & Stories


Throwback este un coffee shop spatios, care îndeplinește condițiile unui spațiu de lucru si încurajează pauzele de cafea și folosirea locului ca un unul de socializare; Asadar, utilizarea laptop-ului, dar si intalnirile de afaceri sunt permise si va putem oferi si intimitate

ADRESA
Strada Doctor Petre Herescu 26, Sector 5, București

Nod MakerspaceAici găsești un makerspace, spații de coworking, ateliere de lemn & metal, studio-uri private, spații de întâlniri și evenimente, dar și prima și singura bibliotecă de materiale din Europa de Sud-Est. Program 10-18 pentru vizitatori.

ADRESA
Splaiul Unirii 160, etajele 1 și 2, Industria Bumbacului, sector 4, București – intrarea pe scara galbenă

Pain PlaisirIdeea din spatele Pain Plaisir este foarte simplă - fac pâine și patiserie artizanală așa cum au învățat în Franța, cu produse mereu proaspete, ingrediente de calitate, cu tehnică și, mai presus de toate, cu plaisir!

Programul magazinului este de luni până vineri 09:00-:19:00, sambătă-duminică 09:00-15:00,

ADRESA
Strada Jiului, nr 8, Sector 1.

Acest website foloseste cookies pentru a va oferi o experienta completa. Afla mai multe informatii aici.