Pâine din făinuri fără gluten – cu semințe

Pâine din făinuri fără gluten – cu semințe

Ingrediente: maia din orez integral, făină integrală de hrișcă, amidon de cartof, tărâțe de psyllium, sare, semințe de in, semințe de floarea-soarelui, semințe de dovleac, semințe de susan alb, 600 g.

Nu folosim praf de copt, drojdie, bicarbonat de sodiu, afânători, substanțe care se folosesc de obicei in pâinile din făinuri fără gluten ca să le facă sa crească sau să lege aluatul. Compoziția este a unei paini pentru o dietă specială – cea fără gluten – dar beneficiile nutriționale sunt pentru toată lumea. Fănurile fără gluten asigură o digestie ușoară a pâinii, fără senzații de disconfort la nivelul sistemului gastrointestinal și fără riscul de a declanșa alergii. Grație maialei, pâinea fără gluten MamaPan se comportă ca o pâine normală, nesfărâmicioasă, iar gustul special al făinurilor folosite este întregit de cel al semințelor consistente. Este o pâine hrănitoare, foarte sănătoasă bogată în vitamine și absolut delicioasă!

Termen de valabilitate: 5 zile.

*Folosim făinuri fără gluten, dar este posibil ca produsul finit să conțină urme de făină de grâu sau semințe pentru că producția are loc în același spațiu cu cea de pâine din făină de grâu.

Valori nutriționale pentru 100 gr produs


calorii 

380.7

proteine

8.83 

lipide

10.63 

carbohidrati 

49.25

fibre

16.18


Fii primul care lasă o recenzie pentru Pâine din făinuri fără gluten – cu semințe

Excelent
  • Excelent
  • În mod cert o alegere bună!
  • Super
Cod de validare
Click pe imagine pentru un nou cod. Codul generat este sensibil la majuscule.

* Câmpuri obligatorii

Acest website foloseste cookies pentru a va oferi o experienta completa. Afla mai multe informatii aici.