Pâine cu cânepă

Ingrediente: făină integrală de orez, maia din orez integral, făină de cânepă, amidon de cartofi, tărâța de psyllium, 0.8 % sare.

600g.

Termen de valabilitate: 5 zile.

Pâinea cu făină de orez si cânepă este o pâine „medicament” folosită în tratarea diverselor afecțiuni sau în diete foarte stricte. Este o pâine cu un gust amar datorită cânepei, dar și umedă în interior. Datorită proprietăților analgezice, cânepa poate fi administrată în afecțiuni gastrice grave, în ulcere gastrice, în afecțiuni ale căilor respiratorii – astm, emfizem sau bronșită cronică. De asemenea, substanțele din plantă sunt eficiente în caz de diaree, tumori, depresie, surmenaj, migrene, anestezii locale.

*Folosim făinuri fără gluten, dar este posibil ca produsul finit să conțină urme de făină de grâu sau semințe pentru că producția are loc în același spațiu cu cea de pâine din făină de grâu.


Valori nutriționale pentru 100 gr produs


calorii 

194,91

proteine

5,69

lipide

1,17 

carbohidrați

34,65 

fibre

6,59


Fii primul care lasă o recenzie pentru Pâine cu cânepă

Excelent
  • Excelent
  • În mod cert o alegere bună!
  • Super
Cod de validare
Click pe imagine pentru un nou cod. Codul generat este sensibil la majuscule.

* Câmpuri obligatorii

Acest website foloseste cookies pentru a va oferi o experienta completa. Afla mai multe informatii aici.