Miere floarea soarelui 330g

Miere floarea soarelui 330g

Particularitati:

Mierea de floarea soarelui, este o miere monoflora, cu continut foarte mare de polen, se cristalizeaza repede datorita continutului ridicat in glucoza, ce formează cristale foarte mici, cu un gust răcoritor (ca „fondant”).

Are o culoare galben strălucitoare unică, valori ușor ridicate de aciditate, conținut ridicat de glucoză si continut ridicat de apa.

Descriere senzorială:

Miros: fructat, intens

Aromă: florala, calda și vegetala

Dulceață: medie

Aciditate: puternică

Amărăciune: absentă

Persistență / postgust: scurt

Beneficiile mierii de floarea soarelui:

Apiterapia o recomandă pentru afecțiuni ale sistemului intestinal, respirator, renal și în special pentru sistemul cardiovascular. Pe langa toate calitățile pe care le are fiecare miere de albine, mierea de floarea soarelui poarta în plus, particularitățile plantei. Are efecte antioxidante puternice, datorita continutului bogat de vitamina P, care ajuta la mentinerea permeabilitatii vaselor capilare, astfel incat aceasta miere este potrivita pentru persoanele care au probleme ale sistemului circulator.

Pentru conținutului său de antioxidanți, mierea de floarea soarelui este recomandată pentru toate tipurile de răceală sau gripă și simptomele lor, cum ar fi strănutul, durerea în gât și febra.

Datorita continutului de lecitina in forma pura, ea este de asemenea un stimulent intelectual foarte bun. Aceasta poate fi consumata zilnic de catre persoanele care invata mai mult, precum studentii si elevii. Aceasta miere face parte si din categoria produselor afrodisiace. Mierea contine o cantitate mai mare de vitamina B, care influenteaza productia de testosteron si estrogen.

Sa nu uitam de proprietăți antimicrobiene. Este recomandat pentru vindecarea rănilor, dermatite, rinite și sinuzite.

Fii primul care lasă o recenzie pentru Miere floarea soarelui 330g

Excelent
  • Excelent
  • În mod cert o alegere bună!
  • Super
Cod de validare
Click pe imagine pentru un nou cod. Codul generat este sensibil la majuscule.

* Câmpuri obligatorii

Produse asemănătoare

Acest website foloseste cookies pentru a va oferi o experienta completa. Afla mai multe informatii aici.