Abonament Coș cu legume Familial

Abonament Coș cu legume Familial

CONȚINUT

Exemple cu titlu indicativ in functie de anotimp - 10 ouă ecologice +

PRIMĂVARĂ

VARĂ

TOAMNĂ

IARNĂ

Ceapă verde

Salată

Conopidă 

1 kg ridichi negre 

Salată

300g castraveți

Salată 

Morcovi 

Ridichi

1 kg dovlecei

1 kg ceapă 

1 kg sfecla roșie 

Pătrunjel 

1.5 kg cartofi 

500 g fenicul 

2 kg cartofi 

1.5 kg morcovi 

1.5 kg roșii

1 kg spanac 

1 kg praz

750g fasole verde

750g vinete

Dovleac de placintă


Abonament coș cu legume Familial, 80 RON / săptămână pentru 12 luni- 5-7 varietăți de legume per coș.

Legumele pe care le cultivăm în acest sezon de toamnă - iarnă sunt: conopidă, broccoli, varză, sfeclă roșie, napi, morcovi, țelină, praz, ceapă galbenă și verde, usturoi verde, lăptuci, muștar mizuna - verde și roșu, rucola, spanac, ridichi albastre, ridichi negre, ridichi de lună, mărar, bostan - dovleac salată, mangold, gulie alba și roșie, mazăre, castraveți, cartofi, mentă, tarhon, cimbru, busuioc, pătrunjel, leuștean, mentă


Prețuri si modalități de plată


Prin completarea formularului, alegeți un abonament și vă angajați să deveniți un consumator responsabil susținând proiectele de inserție socio-profesională ale asociației Ateliere Fără Frontiere.

Pentru abonamentele anuale aveți posibilitatea să plătiți:

  • lunar, în avans la începutul lunii pentru luna in curs, prin transfer bancar în contul asociației Ateliere Fără Frontiere, BRD Agenția Iancului București, IBAN - RO95BRDE426SV43635404260 (ron);
  • integral, sau în 2-3 tranșe egale, prin transfer bancar în contul asociației.

Scadenta facturilor emise pentru abonamente este la 15 zile de la emitere, iar pentru comenzile săptămânale este la zi.

Pentru achiziționarea "coșului săptămânal" plata se va face înainte de ridicarea acestuia prin transfer bancar în contul asociației Ateliere Fără Frontiere, BRD Agenția Iancului București, IBAN - RO95BRDE426SV43635404260 (ron). Atenție, comenzile săptămânale se pot face cel târziu luni pentru săptămâna în curs, echipa Bio&co va confirma prin email ca răspuns la formularul de comandă, în funcție de cantitățile disponibile în surplus săptămânal după asigurarea abonamentelor.

Așteptați confirmarea livrării coșului prin email. La efectuarea transferului bancar trebuie să mentionați "bio&co" și numele abonatului.

Prețurile prezentate includ TVA. Pentru cei care optează pentru livrarea într-un punct de distribuție, aceasta este inclusă în prețul abonamentului.

Facturile vor fi trimise lunar sau anual/trimestrial prin email fiecărui abonat. Scadenta este la 5 zile pentru abonamente și la 1 zi pentru comenzi săptămânale.

Dacă abonatii acumulează 2 scadente neplătite, abonamentul va fi suspendat și reluat după efectuarea plății.

Vă mulțumim că ați ales coșurile bio&co prin care susțineți solidaritatea, biodiversitatea și hrana sănătoasă, de sezon și locală!

Suntem mândri că săptămână de săptămână demonstrăm împreună că un alt fel de a consuma și de a produce este posibil, unul sănătos, local, solidar cu oamenii și responsabil cu mediul, unul prin care prezervăm biodiversitatea, reducem poluarea și deșeurile!

Fii primul care lasă o recenzie pentru Abonament Coș cu legume Familial

Excelent
  • Excelent
  • În mod cert o alegere bună!
  • Super
Cod de validare
Click pe imagine pentru un nou cod. Codul generat este sensibil la majuscule.

* Câmpuri obligatorii

Acest website foloseste cookies pentru a va oferi o experienta completa. Afla mai multe informatii aici.