Supa din frunze de ridichi de luna

Supa din frunze de ridichi de luna

Supa din frunze de ridichi de luna

  • Publicate în: 3 februarie 2021

Ingrediente:

  • frunze de la o legatură de ridichi
  • 1 praz
  • 1 cartof
  • 1 ceapă
  • supă de legume sau un cub concentrat de legume
  • 200 ml smântână proaspătă lichidă
  • verdeață tocată
  • 2 linguri de ulei
  • sare si piper

Spălați frunzele de ridiche cu multă apă pentru a îndepărta nisipul. Spălați prazul, curățați ceapa, curățați cartoful, tăiați toate aceste legume în bucăți. Încălziți uleiul într-o cratiță. Adăugați legumele și rumeniți-le timp de 5 minute. Adăugați frunzele de ridiche, sare și piper, cubul concentrat de legume sfărâmat, și acoperiți cu apă rece. sau puneti supă de legume Se fierbe 20 de minute la foc mic. Odată ce legumele sunt fierte, adăugați jumătate din cantitatea de smântână și amestecați într-un blender. Se pune la frigider 2 ore. Se toarnă supa în boluri. Se ornează cu restul de smântână si cu verdeața tocată.

Pofta buna!

Acest website foloseste cookies pentru a va oferi o experienta completa. Afla mai multe informatii aici.

Închide Accept