Supa crema de ridiche Daikon si morcovi

Supa crema de ridiche Daikon si morcovi

Supa crema de ridiche Daikon si morcovi

  • Publicat în: 3 februarie 2021

Ingrediente:

  • 1 ceapa mare
  • 500 gr ridichi daikon
  • 500gr morcovi
  • 1,5 litri de apă
  • 1 cățel de usturoi
  • 30 ml ulei
  • 2 cuburi de supă de pui
  • 1 vârf de ghimbir (opțional)
  • sare, piper

Într-o cratiță la foc mediu, adăugați uleiul, ceapa, ghimbirul (opțional) și se sotează 2 minute. Se adaugă usturoiul și se mai sotează încă 1 minut. Adăugați morcovii, daikonul, cuburile de supă de pui + 1,5 litri de apă și fierbeți timp de 20 până la 25 de minute. Amestecați supa la robot până se omogenizează,condimentati cu sare si piper după gust si apoi serviți. Puteți presara pe deasupra cu verdeata- pătrunjel , coriandru sau chivers proaspăt tocat.

Poftă bună!

Pe același subiect:

Acest website foloseste cookies pentru a va oferi o experienta completa. Afla mai multe informatii aici.

Închide Accept