Sufleu de ridiche neagra

Sufleu de ridiche neagra

Sufleu de ridiche neagra

  • Publicate în: 3 februarie 2021

Ingrediente:

  • 800 g ridiche neagră
  • 3 cartofi
  • 100 g parmezan
  • 2 oua
  • 250 ml de lapte
  • 50 g unt
  • 50 g făină
  • 2/3 linguri de supă pui de pui sau un cub concentrat de pui
  • 1 linguriță de amidon de porumb
  • piper și sare

Se toarnă 1,5 l de supa de pui sau apă cu cubul de pui in care fierbeți ridichea neagră taiată rondele groase si cartofii tăiați cuburi aproximativ 40 de minute pana când sunt moi. Se scurge bine. Apoi amestecați-le pentru a obține un piure moale. Pentru beșamel: Într-o cratiță, topește untul. De îndată ce se topește, adaugă făina. Se amestecă cu un tel și se fierbe la foc mic, fără a-l lăsa să facă cocoloașe timp de 5 până la 10 minute. Apoi adăugați laptele. Se adaugă sare și piper. Gatiti la foc mic timp de 15 minute, amestecand tot timpul. De pe foc, amesteca beșamelul cu gălbenușurile, parmezanul ras și piureul de ridiche. Preîncălziți cuptorul 200 ° C. Se bat albusurile cu amidonul de porumb. Amestecați-le ușor în compoziția anterioară. Se toarnă amestecul în forme și se coc timp de 20 de minute.

Poftă bună!

Acest website foloseste cookies pentru a va oferi o experienta completa. Afla mai multe informatii aici.

Închide Accept