Sote de frunze de mustar cu ceapa si lapte de cocos

Sote de frunze de mustar cu ceapa si lapte de cocos

Sote de frunze de mustar cu ceapa si lapte de cocos

  • Publicat în: 10 ianuarie 2022

Ingrediente:

  • 1 manunchi de frunze de mustar
  • lapte de cocos
  • 1-2 cepe sau in functie de preferinte
  • 1-2 catei de usturoi
  •  sare  si piper dupa gust


Se taie marunt ceapa si usturoiul si se pun la calit intr-o tigaie antiaderenta. Se adauga sare, piper rosu (are gust mai bland decat cel negru) si putin lapte de cocos (preferabil de baut, este mai putin gras si neaparat fara zahar sau adaus de orez/ alte cereale/ alte arome). Apoi se amesteca des si se adauga cate putin lapte de cocos. Dupa ce s-au patruns bine legumele, se adauga frunzele de mustar taiate grosier. Se completaza cu lapte de cocos ca sa nu se arda dar si ca sa ramana sos. Se poate consuma ca atare, rece sau cald, dar si pe post de garnitura.

Pofta buna!

Acest website foloseste cookies pentru a va oferi o experienta completa. Afla mai multe informatii aici.