Pesto de leurdă

Pesto de leurdă

Pesto de leurdă

  • Publicat în: 31 martie 2020

Ingrediente:

  • 1 legatură de leurdă spălată

  • 250 ml ulei de măsline sau ulei de avocado

  • 60 g nuci de pin, migdale sau nuci

  • 60 g brânză parmezan rasă

  • 1/2 lingură sare

Spălați leurda în apă rece pentru a îndepărta eventualele fire de praf. Se usucă cu un prosop curat. Puneți leurda, uleiul și jumătate de nuci de pin într-un robot de bucătarie si amestecați până iese o consistență fină. Adăugați restul de nuci și brânza rasă și amestecă până la consistența dorită

Puneți-l în frigider dacă intenționați să îl utilizați în câteva zile sau congelați pentru depozitare mai lungă.

Poftă bună!

Acest website foloseste cookies pentru a va oferi o experienta completa. Afla mai multe informatii aici.

Închide Accept