Napi si morcovi glazurati

Napi si morcovi glazurati

Napi si morcovi glazurati
  • Publicat în: 21 martie 2022

Ingrediente:

  • 400 g morcovi
  • 400 g napi 
  • 40 g unt
  • 2 linguri de zahar sau miere 
  • Sare piper
  • Optional cimbru

Curățați legumele și tăiați-le în cubulețe mari. Într-o tigaie, întindeți legumele într-un strat; adăugați o bucata de unt, zahar, sare si piper, cimbru. Adăugați apa doar pentru a le acoperi și gătiți la foc moderat până când apa  s-a evaporat, amestecând din când în când pentru a acoperi legumele cu zeama.    Când apa s-a evaporat, legumele trebuie sa fie fierte, ușor tari, glazurate. 

Poftă bună!

Acest website foloseste cookies pentru a va oferi o experienta completa. Afla mai multe informatii aici.