Legume cultivate la Bio&co: castravetele

Legume cultivate la Bio&co: castravetele

Legume cultivate la Bio&co: castravetele

  • Publicat în: 12 iulie 2017

Stiati ca - la fel ca ardeiul gras- si castravetele este excelent pentru silueta? Si ca este celebru in cosmetica inca din timpuri stravechi pentru virtutile sale de frumusete?

Curcubitacina din castraveti este anti-inflamatoare si diminueaza riscul de crestere a celulelor canceroase. Pentru ca este bogat in antioxidanti este un bun aliment anti-cancer si combate eficient bolile cardiovasculare.?Coaja contine peroxidaza, proteina care reduce colesterolul si trigliceridele.

Castravetele contine 95% apa si are o valoare calorica extrem de mica, combinata cu un indice de satietate extrem de ridicat.

Este o sursa naturala de magneziu, ?fibre si potasiu, 3 elemente care reduc tensiunea arteriala.

Castravetele e o leguma sanatoasa dar si un produs de frumusete, pentru ca este prezent in numeroase produse cosmetice: decongestioneaza pielea, atenueaza cearcanele; contine siciliu si sulf si stimuleaza cresterea parului.

Este un diuretic natural, contine minerale si oligo-elemente, si pentru ca are mult potasiu dar foarte putin sodiu este eficient in eliminearea toxinelor si excesului de apa din organism; cosumat in mod regulat favorizeaza drenajul si dizolvarea calculilor renali.

Este si un bun calmant natural, contine piridoxina, luptand eficient contra stresului si anxietatii.

Este si un aliat pentru o respiratie placuta: aplicat pe cerul gurii timp de 30 de secunde, contine compusi fotochimici care elimina bacteriile bucale responsabile cu o respiratie urat mirositoare!

Acest website foloseste cookies pentru a va oferi o experienta completa. Afla mai multe informatii aici.

Închide Accept