Legume cultivate la Bio&co: ardeiul iute

Legume cultivate la Bio&co: ardeiul iute

Legume cultivate la Bio&co: ardeiul iute

  • Publicat în: 22 ianuarie 2020

Originar din America Centrală și de Sud, cunoscut in Mexic de acum proximativ 7500 de ani, ardeiul iute - Capsicum annuum este o legumă foarte apreciată pe întreg mapamondul.

Ardeiul iute are gustul specific datorită unui ingredient special numit capsaicină. Cantitatea de capsaicină determină cât de iute este ardeiul. Cu cât cantitatea este mai mare, cu atât ardeiul este mai iute.

Capsaicina nu numai că oferă ardeiului gustul său iute, dar are de asemenea proprietăţi medicinale care îl fac unul dintre cele mai sănătoase alimente din lume. Prin consumul regulat de ardei iute boli ca artrita, cancerul de prostată, diabetul și ulceruul de stomac pot fi prevenite, inflamațiile și durerile pot fi dimunuate iar digestia și imunitatea pot fi imbunătățite!

Acest website foloseste cookies pentru a va oferi o experienta completa. Afla mai multe informatii aici.

Închide Accept