Gratin de dovecei la cuptor

Gratin de dovecei la cuptor

Gratin de dovecei la cuptor

  • Publicate în: 3 februarie 2021

Ingrediente:

  • 4 dovlecei
  • 40 g unt ulei de masline
  • 100 g de branză maturata rasa
  • 1 cățel de usturoi pătrunjel
  • sare piper

Preîncălziți cuptorul la 220 ° C. Spălați dovleceii necojiti apoi, tăiați-i în rondele subțiri. Se toacă usturoiul și pătrunjelul. Rumeniti dovleceii intr-o tigaie care contine unt topit. Apoi adăugați usturoiul și pătrunjelul. Puneți capacul pe tigaie și gătiți timp de 15 minute, fără a uita să amestecați regulat. Adăugați sare și piper. Anjați dovleceii într-un vas înainte de a-i acoperi cu brănză maturata rasă . Coaceți preparatul timp de 15 min.

Poftă bună!

Acest website foloseste cookies pentru a va oferi o experienta completa. Afla mai multe informatii aici.

Închide Accept