Drob vegetarian

Drob vegetarian

Drob vegetarian

  • Publicat în: 19 aprilie 2022

Ingrediente:

  • 1 ceapă albă
  • 1 legătură ceapa verde
  • 1 legătură usturoi verde
  • 500 g ciuperci
  • 1 legătură ștevie 
  • 1 legătură leurdă
  • 2 legături de pătrunjel
  • 1 legătura de mărar
  • 4 ouă
  • 1 lingură de faină
  • 3-4 linguri de ulei
  • sare piper după gust
  • Optional –100 g fistic măcinat sau nuci măcinate
  • Optional –3 ouă fierte 

Curăță , toacă și călește ceapa uscata până devine translucidă Toacă ceapa și usturoiul verde și se adaugă-le peste ceapa călită  Toacă ciupercile  apoi adaugă- le in cratiță. Lasă totul la foc mic, acoperit timp de 1 minut sau până când ciupercile s-au înmuiat . Toacă leurda, ștevia și verdețurile și amestecă-le bine în cratiță timp de 3-4 minute, apoi adaugă fisticul  sau nucile măcinate si condimentam după gust cu sare și piper.. Lasă compoziția pe foc încă 3-4 minute, amestecând ocazional.  Închidem focul și lăsăm compoziția sa se răcească după care adăugam 3 oua bătute .

Pune compoziția într-o formă de chec pe care ai uns-o bine înainte, astfel: adaugă jumătate de compoziție după care pune cele 3 oua fierte și decojite și apoi acoperă-le cu cealaltă jumătate de compoziție. Pune la cuptor, la 180ºC pentru 30-40 de minute. Îl lăsăm să se se răcească complet în tavă, abia apoi îl porționam ca să nu se rupă.


Poftă buna!

Acest website foloseste cookies pentru a va oferi o experienta completa. Afla mai multe informatii aici.