Drob vegetarian

Ingrediente:
- 1 ceapă albă
- 1 legătură ceapa verde
- 1 legătură usturoi verde
- 500 g ciuperci
- 1 legătură ștevie
- 1 legătură leurdă
- 2 legături de pătrunjel
- 1 legătura de mărar
- 4 ouă
- 1 lingură de faină
- 3-4 linguri de ulei
- sare piper după gust
- Optional –100 g fistic măcinat sau nuci măcinate
- Optional –3 ouă fierte
Curăță , toacă și călește ceapa uscata până devine translucidă Toacă ceapa și usturoiul verde și se adaugă-le peste ceapa călită Toacă ciupercile apoi adaugă- le in cratiță. Lasă totul la foc mic, acoperit timp de 1 minut sau până când ciupercile s-au înmuiat . Toacă leurda, ștevia și verdețurile și amestecă-le bine în cratiță timp de 3-4 minute, apoi adaugă fisticul sau nucile măcinate si condimentam după gust cu sare și piper.. Lasă compoziția pe foc încă 3-4 minute, amestecând ocazional. Închidem focul și lăsăm compoziția sa se răcească după care adăugam 3 oua bătute .
Pune compoziția într-o formă de chec pe care ai uns-o bine înainte, astfel: adaugă jumătate de compoziție după care pune cele 3 oua fierte și decojite și apoi acoperă-le cu cealaltă jumătate de compoziție. Pune la cuptor, la 180ºC pentru 30-40 de minute. Îl lăsăm să se se răcească complet în tavă, abia apoi îl porționam ca să nu se rupă.
Poftă buna!