Conopida pane la cuptor

Conopida pane la cuptor

Conopida pane la cuptor

  • Publicat în: 7 ianuarie 2022

Ingrediente:

  • 1 conopida mare
  • 2 oua
  • Faina de migdale
  • 100 g branza telemea
  • Seminte de in intregi
  • Sare, piper dupa gust

Conopida se spala si se desface in buchetele. Ouale se bat bine, iar intr-un bol separat se rade marunt branza. Peste branza, se adauga faina de migdale, semintele de in si, daca este nevoie, sare si piper. Buchetelele de conopida crude se dau alternativ prin ou, apoi prin amestecul de faina si branza, iar prin ou si iar prin amestecul mentionat. Buchetelele se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se baga la cuptor pentru 30 de minute (sau in functie de cuptor). Se pot intoarce dupa 15-20 de minute. Rezultatul este extrem de gustos si de satios si poate fi savurat pe post de gustare sau fel principal alaturi de o salata de legume. La fel de bine va “functiona” si pe un platou cu aperitive de sarbatori.

Pofta buna!

Acest website foloseste cookies pentru a va oferi o experienta completa. Afla mai multe informatii aici.