Ciuperci umplute cu spanac cremos

Ciuperci umplute cu spanac cremos

Ciuperci umplute cu spanac cremos

  • Publicat în: 30 martie 2021

Ingrediente:

  • 15-20 de ciuperci ;
  • 1 lingura de unt;
  • 2 catei de usturoi tocati marunt;
  • 150 g spanac proaspat;
  • 200 g de branza;
  • sare si piper,;
  • optional 30 g pesmet;

Preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. Scoate coditele ciupercilor, iar palariile asaza-le intr-o tava captusita cu foaie de copt. Topeste untul intr-o tigaie si adauga coditele de ciuperci tocate marunt si usturoiul. Amesteca si gateste timp de doua minute. Adauga spanacul si lasa-l sa se inmoaie, apoi  branza, sarea si piperul. Amesteca pana cand  totul este bine legat.

Distribuie umplutura in palariile de ciuperci cu ajutorul unei linguri. Presara ciupercile cu  parmezan si coace preparatul timp de 12 - 15 minute. Daca Ciupercile au lasat pra mult lichid scurgeti-le.


Pofta buna!

Acest website foloseste cookies pentru a va oferi o experienta completa. Afla mai multe informatii aici.

Închide Accept