Ciorba de dovlecel

Ciorba de dovlecel

Ciorba de dovlecel

  • Publicat în: 5 iulie 2021

Ingrediente:

· 3-4 dovlecei medii (preferabil de culori diferite)

· 2 rosii medii

· 1 ardei gras rosu

· 1-2 cepe, eventual si 1 ceapa verde

· 300-350 ml bors sau dupa gust

· 500-600 ml apa

· Ulei, sare, piper, verdeata dupa gust

Dovleceii si rosiile se taie in cubulete si se lasa deoparte. Ardeiul rosu si ceapa se toaca marunt si se calesc 2-3 minute in putina apa si ulei (daca folositi o tigaie antiaderenta, puteti elimina complet uleiul). Se transfera intr-o oala si se adauga dovleceii, rosiile, apa, borsul, sarea si piperul se pun la fiert 25-30 de minute, verificand la final ca dovleceii sa fie bine fierti. Se serveste rece sau fierbinte, cu verdeata pe deasupra.

Pofta buna!

Acest website foloseste cookies pentru a va oferi o experienta completa. Afla mai multe informatii aici.

Închide Accept