INGREDIENTE
- 3 vinete
- 4 fire de ceapa verde
- 2 catei de usturoi
- ulei de masline
- scortisoara
- 100g de tomate cherry
- 50g de pesmet
- 50g seminte de pin
- 2 linguri de stafide
- otet de vin rosu
Preincalziti cuptorul la 220°C. Taiati vinetele in felii de 1 cm, taiati fin ceapa si usturoiul.
Puneti feliile de vinete intr-o tava de cuptor, presarati cu ulei de masline si scortisoara macinata, putina sare si piper.
Puneti la cuptor 15-20 de minute, apoi adaugati ceapa, tomatele cherry taiate pe jumatate si usturoiul.
Intr-un castron amestecati pesmetul cu semintele de pin, stafidele, un varf de scortisoara, sare, piper si ulei de masline.
Puneti putin oteti peste legumele coapte, adaugati pesmetul si lasati la cuptor inca 5-10 minute pana ce pesmetul devine crocant si auriu.
Aici gasiti mai multe retete similare, simple dar delicioase:?www.jamieoliver.com