Ingrediente pentru 6 persoane:
- 1 aluat foietaj (cumparat de-a gata sau facut in casa)
- 4 morcovi
- 1-2 napi
- 1 cub de concentrat de legume sau de pasare
- 1 ou
- 15cl de lapte+ 15g smantana
- 100g de branza rasa (tip emmental)
- 1 varf de nucsoara
- cateva frunze de coriandru
Preincalziti cuptorul la 180°C; curatati morcovii si napii de coaja si radeti-i fin.
Incalziti 60cl apa cu cubul de concentrat de legume, adaugati morcovii rasi si napii si lasati-i sa fiarba 20 minute sub capac.Scurgeti apa.
Amestecati oul cu smantana si laptele, adaugati branza rasa, nucsoara si coriandrul.
Tapetati forma de tarta, cu aluatul foietaj, adaugati legumele si deasupra amestecul de ou/lapte/smantana.
Lasati la cuptor 45 de minute.
Pofta buna!