Supă cremă de păstârnac și morcov

INGREDIENTE (pentru 4 persoane)

  • 5-6 morcovi
  • 2 bucati pastarnac
  • 1 praz mic
  • 25g de unt
  • 150g de smantana
  • 80ml sos soia
  • 1 varf de piper
  • 1 lingurita de curry
  • 2 linguri de ierburi aromate (patrunjel, cimbru, coriandru etc)

Taiati morcovii si pastarnacul in bucati si caliti in unt, pe urma adaugati 1 litru de apa si fierbeti bine: lasati 15-20 de minute cu capac.

Mixati si amestecati cu 100 g de smantana, sos soia sarat, piper si curry.

Puneti in castroane si decorati cu putin sos soia, smantana si ierburi aromate taiate fin.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *