Spaghetti de dovlecei și morcov cu sos picant

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei?
  • 3 morcovi mijlocii
  • 1 conserva de boabe de naut
  • pentru sos: 2 lingurite de ulei de malsine, 1 ardei iute, 2 catei de usturoi, 1 lingurita de seminte de susan, 4 lingurite de sos soia, 4 lingurite de unt de arahide

Sigur aveti prin casa un instrument ca acesta si nu stiati la ce sa-l folositi!

Ei bine, acum e momentul sa julienim legumele (vorba francezilor)!

Deci taiem in lamele dovleceii si morcovii si-i punem sa astepte intr-un castron cu putina sare deasupra!

Apoi pregatim sosul cu ingredientele de mai sus, dar calim putin usturoiul cu ardeiul iute 3-4 minute.

Punem sosul peste legume, amestecam si punem la rece.

Putem adauga putine seminte de dovleac pe deasupra, arat si bine si dau si putin crocant!

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *