INGREDIENTE
- 3 dovlecei?
- 3 morcovi mijlocii
- 1 conserva de boabe de naut
- pentru sos: 2 lingurite de ulei de malsine, 1 ardei iute, 2 catei de usturoi, 1 lingurita de seminte de susan, 4 lingurite de sos soia, 4 lingurite de unt de arahide
Sigur aveti prin casa un instrument ca acesta si nu stiati la ce sa-l folositi!
Ei bine, acum e momentul sa julienim legumele (vorba francezilor)!
Deci taiem in lamele dovleceii si morcovii si-i punem sa astepte intr-un castron cu putina sare deasupra!
Apoi pregatim sosul cu ingredientele de mai sus, dar calim putin usturoiul cu ardeiul iute 3-4 minute.
Punem sosul peste legume, amestecam si punem la rece.
Putem adauga putine seminte de dovleac pe deasupra, arat si bine si dau si putin crocant!
Pofta buna!