Dovlecei zucchini cu usturoi și parmezan

INGREDIENTE (4 persoane)

  • 1 kg de zucchini
  • 50 g de ulei de masline
  • 6 catei de usturoi
  • 6 frunze de busuioc
  • 50g de parmezan proaspat ras

Curatati zuchini de coaja daca este groasa, o fasie da una nu (ca sa arate ca o zebra alb-verde sau alb – galben:) Daca coaja este tandra si frageda, lasati-i ca atare! Taiati apoi zucchini in cuburi sau felii fine si puneti la tigaie cu ulei de masline pana devin aurii.

Intr-un castron amestecati zucchini cu usturoiul strivit si frunzele de busuioc taiate fasii, sare, piper si pe deasupra presarati parmezan ras.

Excelent cu o salata de rosii sau ca acompaniament pentru carne de vita la gratar!

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *