Curry de spanac

INGREDIENTE

  • 650g de spanac
  • 1 ceapa galbena taiata fin
  • 1 lingura de ulei de cocos sau ulei de masline
  • 1 lingurita de sare
  • 1 lingurita si 1/2 de pudra de curry
  • 250g de carne de pui taiata in lamele (sau peste alb sau tofu)
  • 3 linguri de unt de cocos (mixati 3 linguri de unt de cocos cu o lingurita de ulei de cocos, sau inlocuiti cu 100ml de crema de cocos)
  • 1 lamaie verde

Caliti ceapa cu sare si curry in ulei pana devine translucida, adaugati carnea de pui sau peste sau tofu 🙂 timp de 10 minute.

Adaugati frunzele de spanac si lasati 5 minute pana “scad”; nu trebuie sa le lasati prea mult, sa-si piarda consistenta.

La sfarsit adaugati untul de cocos, sau crema de cocos.

Ca acompaniament orez fiert si un sfert de lamaie verde!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *