Curry de gulii

INGREDIENTE

  • 2 gulii proaspete (cu tot cu frunze)
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita de curry
  • 1 lingurita de curcuma
  • 1 lingura de ulei de cocos sau ulei de masline
  • 1 iaurt natur
  • cateva frunze de menta

Spalati guliile si taiati fruzele grosier si restul in cuburi; puneti la fiert 8-10 minute.

 

Intr-o tigaie caliti usturoiul taiat fin in ulei cu frunzele de gulie, adaugati curry, curcuma si sare. Adaugati apoi cuburile de gulie prefierte si amestecati bine, apoi rezervati legumele pe o farfurie.

Intr-un castron amestecati iaurtul cu menta taiata fin si puneti peste gulie.

Este excelent ca atare sau ca acompaniament pentru paste, orez, gratar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *