Chips-uri de vinete – Jamie Oliver

INGREDIENTE

  • 150g de faina (de preferat faina de naut dar merge si cu faina de grau:)
  • 1/2 lingurita de chili
  • 2 lingurite de seminte de chimen
  • 1 lingurita de coriandru macinat
  • 4 vinete
  • ulei de masline
  • curry

INGREDIENTE PENTRU CHUTNEY DE CORIANDRU

  • 1 lamaie verde
  • 1 ardei iute verde
  • 150 ml iaurt
  • 1 buchet de coriandru
  • 25g de nuca de cocos (proaspat) macinata

Mai intai preparati chutney? amestecand zeama de lamaie verde cu restul ingredientelor. Puneti la rece.

Amestecati faina, condimentele cu 150-180 ml de apa rece. Taiati vinete felii de 3 cm grosime.

Intr-o tigaie adanca puneti uleiul la incalzit la 180°C, apoi puneti feliile de vinete in sos si pe urma la prajit 2-3 minute pe fiecare parte pana devin aurii si crocante!

Lasatile la scurs pe un platou cu hartie absorbanta de bucatarie si apoi degustati vinetele acompaniate de chutney!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *