INGREDIENTE
- 150g de faina (de preferat faina de naut dar merge si cu faina de grau:)
- 1/2 lingurita de chili
- 2 lingurite de seminte de chimen
- 1 lingurita de coriandru macinat
- 4 vinete
- ulei de masline
- curry
INGREDIENTE PENTRU CHUTNEY DE CORIANDRU
- 1 lamaie verde
- 1 ardei iute verde
- 150 ml iaurt
- 1 buchet de coriandru
- 25g de nuca de cocos (proaspat) macinata
Mai intai preparati chutney? amestecand zeama de lamaie verde cu restul ingredientelor. Puneti la rece.
Amestecati faina, condimentele cu 150-180 ml de apa rece. Taiati vinete felii de 3 cm grosime.
Intr-o tigaie adanca puneti uleiul la incalzit la 180°C, apoi puneti feliile de vinete in sos si pe urma la prajit 2-3 minute pe fiecare parte pana devin aurii si crocante!
Lasatile la scurs pe un platou cu hartie absorbanta de bucatarie si apoi degustati vinetele acompaniate de chutney!