INGREDIENTE
- 200g faina
- 125g zahar
- 1/4 lingurita sare
- 1 ou
- 125g unt la temperatura camerei
- 175g dulceata
- zahar pudra
Pregatiti coca mai inainte si lasati-o mult la “dospit”; amestecati faina, zahar, sare, oul si apoi untul topit.?Impartiti coca in 4 bucati si lasati-o la frigider.
Incalziti cuptorul la 160°C. Intindeti 1 bucata de coca pe o suprafata de lucru presarata cu faina, printati un model de ou de 5-8 cm si decupati coca cu un cutit cu varf ascutit dupa model.
Puneti ouale astfel decupate (atentie sa aveti la fel de multe fete de ou cu gaura in mijloc cat baza fara gaura!) pe o hartie de copt pe o tava 15 minute la cuptor.
Lasati pe urma sa se raceasca si uniti fata cu baza cu dulceata. Puneti pe un platou si presarati zahar pudra!
Sarbatori fericite si momente dulci alaturi de cei dragi!