Aperitiv cu daikon și brânză de capră

INGREDIENTE

  • 125 g de branza de capra proaspata
  • 2 ridichi daïkon
  • cateva fire de chives/ciboulettes
  • cateva frunze de busuioc
  • 20 ml de ulei de masline
  • 1/2 de lamaie
  • sare, piper
  • optional dar spectaculos: cateva fire de alfalfa (seminte incoltite de lucerna ?-?Medicago sativa) pe care le puteti face singuri acasa cumparand semintele bio de la magazine naturiste
  • scobitori

Taiati fin aromatele. Amestecati branza de capra cu uleiul de masline si sucul de lamaie, sare, piper si adaugati aromatele.

Taiati daikon in rondele fine, puneti 1 lingurita din amestec, adaugati cateva fire de alfalfa si formati “barcute” cu ajutorul scobitorilor.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *