Tartă de dovleac cu telemea și mozarella

INGREDIENTE

  • 800g de dovleac de placinta
  • 2 cepe rosii taiate in sferturi
  • 2 lingurite de cimbru
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 80g de telemea sfaramata
  • 70g de mozarella taiata cuburi

PENTRU ALUAT

  • 185g de faina
  • 1/2 lingurita de sare
  • 125g de branza cremoasa (tip Philadelphia)
  • 1 ou
  • 1 lingura de apa

imageimage

Preincalziti cuptorul la 200°C. Puneti dovleacul taiat bucati si ceapa pe o hartie de copt in tava cuptorului, presarati ulei, cimbru, sare si piper si lasati 25 de minute la cuptor pana se rumeneste.

Pregatiti aluatul amestecand toate ingredientele, intindeti aluatul pe o hartie de copt, puneti dovlecii ceapa, branza si indoiti marginile aluatului in interior.

Puneti 30 de minute la cuptor. Excelent cu o salata cu mesclun, marar, patrunjel!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *