Pâine de aperitiv cu pesto de leurdă și mozarella

INGREDIENTE

  • 1 paine de 200g deja coapta
  • 90g de pesto de leurda* (40g de leurda, 20g de pudra de migdale, 20g de parmezan ras, 1 varf de floare de sare, 1 varf de piper proaspat macinat, 40g de ulei de masline)
  • 5 petale de rosii uscate
  • 50g de mozarella rasa

Taiati rosiile uscate in bucati mici.

Taiati painea pe diagonala si pe lungime la 1.5 cm distanta si la 3 cm adancine fara sa decupati pana la capat.

Puneti rosiile uscate intre bucatile decupate, apoi pesto de leurda si mozarella.

Puneti la cuptor la 180°C timps de 15-20 de minute. Un deliciu!

– – –

*Pesto de leurda este absolut delicios si ca atare pe felii de paine, cu paste, cu cartofi fierti sau la tigaie cu cuburi de piept de pui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *