Napi în crustă de sare și cremă de brânză de capră

INGREDIENTE

  • 4 napi spalati bine
  • 300g de sare
  • 1 albus de ou
  • 3 crottin de Chavignol sau un rulou de branza de capra
  • 2 linguri de lapte

 

  • 1 lingura de miere
  • 150g de salata
  • 11 lingurita de otet de vin cu ceapa echalotte
  • 1 lingurita de ulei de nuca sau de masline
  • 2 linguri de ulei de masline
  • sare si piper

Pre-incalziti cuptorul la 160 °C . Puneti albusul si sarea intr-un castron mare si amestecati cu degetele bine, apoi puneti un strat intr-o forma de copt, apoi napii si acoperiti cu restul de sare+albus. puneti 45 de minute la cuptor si apoi scoateti si lasati inca 10 minute.

Intr-un castron amestecati branza de capra, laptele, mierea, sare. Puneti in fiecare farfurie cate un cerc de crema de branza .

Amestecati salata cu otet, ulei, sare si piper.

Scoateti napii din crusta de sare, taiati in 4 si puneti-i peste cercul de crema de branza. Adaugati putin ulei de masline, piper, serviti cu salata langa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *