INGREDIENTE
- 4 napi spalati bine
- 300g de sare
- 1 albus de ou
- 3 crottin de Chavignol sau un rulou de branza de capra
- 2 linguri de lapte
- 1 lingura de miere
- 150g de salata
- 11 lingurita de otet de vin cu ceapa echalotte
- 1 lingurita de ulei de nuca sau de masline
- 2 linguri de ulei de masline
- sare si piper
Pre-incalziti cuptorul la 160 °C . Puneti albusul si sarea intr-un castron mare si amestecati cu degetele bine, apoi puneti un strat intr-o forma de copt, apoi napii si acoperiti cu restul de sare+albus. puneti 45 de minute la cuptor si apoi scoateti si lasati inca 10 minute.
Intr-un castron amestecati branza de capra, laptele, mierea, sare. Puneti in fiecare farfurie cate un cerc de crema de branza .
Amestecati salata cu otet, ulei, sare si piper.
Scoateti napii din crusta de sare, taiati in 4 si puneti-i peste cercul de crema de branza. Adaugati putin ulei de masline, piper, serviti cu salata langa.