Vinete cu iaurt și șofran

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • ulei de masline
  • 2 linguri de samburi de pin copti
  • 5 linguri de seminte de rodie
  • 20 frunze de busuioc
  • sare si piper
  • pentru iaurtul cu sofran: cateva filamente de sofran + 2 linguri de apa calda + 180g de iaurt grecesc + 1 catel de usturoi strivit + 2.5 linguri de zeama de lamaie + 3 linguri de ulei de masline

Pregatiti sosul de iaurt cu toate ingredientele amestecate cu grija si puneti la frigider

Preincalziti cuptorul la 220°C si puneti vinetele taiate cubulete, unse cu ulei si condimentate dupa ust cu sare si piper sare si piper. Lasati-le la cuptor timp de 30 de minute.

Dupa ce s-au racit puneti cuburile de vinete pe o farfurie, apoi sosul de iaurt, samburii de pin si boabele de rodie, apoi frunzele de busuioc taiate grosier sau intregi.

Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *