INGREDIENTE:
- 500g de țelină
- 500g de cartofi (e o rețetă excelentă și fără cartofi)
- 750ml de apă + cub de legume
- 2 cepe
- sare, piper
- 2 lingurițe de cimbru uscat
- 1 liguriță de pătrunjel
- 20g unt
- 1 lingură de ulei de masline
Tăiați ceapa fin și căliți-o în unt sau ulei. Curățați și tăiați foarte fin țelina și cartofii apoi amestecați-i. Într-o forma de gratin, ungeți fundul cu puțin ulei și puneti straturi de cartofi cu țelină și ceapă călita. Terminați cu un start de țelină cu cartofi. Presărați piper, cimbru, sare. Puneți supa de legume (apa+cub) și lăsați 1 oră la cuptor la 200 °C . Înainte de a servi presărați pătrunjel uscat sau proaspăt pe deasupra!
Poftă bună!