Salată de vinete coapte cu tomate cherry și ardei gras

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • 2 ardei gras taiati cuburi
  • 1 ceapa rosie taiata grosier
  • 24 de tomate cherry taiate pe jumatate
  • 40g de patrunjel tait grosier
  • 70 ml de ulei
  • 90 ml de otet
  • 3 lingurite de chimion pudra
  • sare de mare si piper

Intepati vinetele cu o furculita si punetile la copt de preferinta pe flacara sau grill dar merge si la cuptor:) intorcandu-le pana se arde coaja si se inmoaie miezul. Lasati la racit cateva minute, curatati de coaja si puneti intr-o strecuratoare sa se scurga bine zeama, cel putin 1 ora.

Cu o furculita striviti vinetele, amestecati toate ingredientele, rectificati sosul dupa gust, cu sare, piper, ulei si otet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *