Salată de mazăre dulce păstăi cu alune

INGREDIENTE

  • 400g de mazare dulce pastai (puteti face un amestec de mazare pastai si fasole verde pastai)
  • 35g de alune coapte (10 min la cuptor la 180°C)
  • 3 linguri de ulei (de alune sau de masline)
  • 1 catel de usturoi
  • 20g de ceapa de tuns taiata fin
  • coaja de la o portocala bio
  • sare si piper

Fierbeti 3 minute in multa apa cu sare mazarea pastai si clatiti imediat cu apa rece lasand sa se scurgaa toata apa.

Dupa ce s-a scurs bine de apa, puneti mazarea pastai intr-un castron mare de salata, cu alunele sfaramate grosier, coaja de la 1/2 portocala si amestecati, apoi adaugati usturoiul strivit, ceapa de tuns, uleiul, sare piper si restul de coaja de portocala!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *