Salată de fenicul confit

INGREDIENTE

  • 2-3 bucati de fenicul taiate pe lungime in felii de 1 cm
  • 1 lingura de seminte de fenicul
  • 1 lingurita de marar (uscat sau proaspat si tocat fin) – optional
  • 150g mascapone
  • sare si piper
  • coaja de lamaie (bio)
  • cateva linguri de ulei de masline

Puneti feliile de fenicul la caramelizat pe ambele parti in ulei si optional 1 lingura de zahar sau sevă de cocos uscată (si fara e la fel de bun). Căliți separat in ulei si semințele de fenicul.

Pe un platou puneți feliile de fenicul caramelizat si deasupra cate o lingura de amestec de mascarpone + coaja de lămâie, sare, piper, presărați semințele de fenicul si mărarul.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *