Coleslaw cu ghimbir

INGREDIENTE

  • 450g de varza alba taiata lamele
  • 3/4 lingurita de sare
  • 3 linguri de maioneza sau 1 iaurt nature (sau maioneaza vegan amestecand 2 linguri de tahini, 1/2 lingurita de sare, 1 lingura de zeama de lamaie, 1 lingurita de chimion pudra si 60ml de ulei de masline)
  • 1 lingurita de mustar iute (Dijon)
  • 1 lingurita de miere
  • 2cm de ghimbir ras
  • 2 linguri de mara uscat
  • piper

Puneti varza taiata fin intr-o strecuratoare, mixati cu sare si lasati 30 de minute sa-si lase apa. Clatiti cu apa pentru a eliminta excesul de sare daca este cazul.

Intr-un castron mare puneti varza, maioneza, mustarul, mierea, ghimbirul si mararul si amestecati bine.

Lasati la rece in frigider 30 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *