Quiche cu napi și cartofi

Ingrediente:

  • 1 pachet de foi de tarta
  • 2 ouă
  • 150 ml de smântână lichidă
  • 1 cartof maricel sau 1 cartof dulce
  • 5 napi
  • 100 g de feta
  • 1 ceapa rosie
  • susan
  • 1 lingura de ulei de masline
  • 1 lingură de miere

Preîncălziți cuptorul la 200 ° .Curățați și tăiați napii și cartoful sau cartofii dulci în rondele subțiri. Feliați ceapa. Fierbeți cartofii intr-o oala cu apa clocotita. Între timp, puneți uleiul de măsline într-o tigaie și căleți ceapa tocată până devine translucidă și puneți-o deoparte. În aceeași tigaie în care a fost gătită ceapa, adăugați mierea și 2 linguri de apă. Adăugați napii și gătiți-i la foc mic până când napii devin puțin aurii. Amestecați smântâna, ouăle, ceapa și feta într-un castron. Întindeți aluatul într-o tavă antiaderentă, distribuiți legumele și acoperiți cu amestecul de smântână. Presărați câteva semințe de susan deasupra quichei. Coaceți timp de 30 de minute la 200 ° C.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *