Dovleac butternut a la burrata

Ingrediente:

  • 1 dovleac butternut
  • 200 g Burrata
  • 70 g miez de nucă prăjită
  • 1/2 grămadă verdeață tocata
  • 1 vârf de cuțit de nucșoară
  • ulei de masline
  • sare, piper si ardei iute proaspăt măcinat

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Tăiați dovleacul în două pe lungime. Scoateți semințele. Aranjați jumătățile de dovleac pe o tavă acoperită cu hârtie de copt. Stropiți cu ulei de măsline, sare și piper. Se coace dovleacul timp de 40 min până când acesta devine moale Folosind o furculiță, răzuiți interiorul dovleacului și amestecați cu nucșoara și verdeață tocată. Așezați burrata tăiată în bucăți pe fiecare jumătate de dovleac, apoi presărați cu nuci zdrobite. Coaceți timp de 5 minute în timp ce brânza se topește. Când sunteți gata să serviți, turnați un strop de ulei de măsline,condimentați cui piper si ardei iute dupa gust. Decorează cu câteva frunze de verdeața tocata

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *