Wrap asiatic cu mangold

Ingrediente:

  • 1 pachet tăieței de orez subțiri
  • 6  frunze de mangold curcubeu
  • 1/4  de varză roșie
  • 1 morcov mare
  • 1 castravete
  • 1 ardei gras
  • 1  ghimbir
  • 70 mililitri oțet de orez
  • 30 mililitri apă
  • 1/2 lingurita
  • zahar
  • sare

Fierbeți tăiței subțiri de orez urmând instrucțiunile producătorului și scurgeți-i.

Apoi luați frunzele de brânză elvețiană și tăiați tulpinile.

Într-o tigaie mare opăriți frunzele de mangold timp de 20-30 sec, clătiți-le ușor cu apă rece și uscați-le bine cu șervețele de hârtie, puneți-le deoparte.

Luați frunzele de mangold, si așezați cu grijă toate ingredientele feliate și tăieței de orez. Îndoiți marginile și rulați strâns. Repetați cu restul frunzelor.

Serviți rulourile cu sos dulce- acrișor – amestec de apă, ghimbir tocat mărunt, sare de oțet de chili și zahăr.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *