Ingrediente:
- 1 pachet tăieței de orez subțiri
- 6 frunze de mangold curcubeu
- 1/4 de varză roșie
- 1 morcov mare
- 1 castravete
- 1 ardei gras
- 1 ghimbir
- 70 mililitri oțet de orez
- 30 mililitri apă
- 1/2 lingurita
- zahar
- sare
Fierbeți tăiței subțiri de orez urmând instrucțiunile producătorului și scurgeți-i.
Apoi luați frunzele de brânză elvețiană și tăiați tulpinile.
Într-o tigaie mare opăriți frunzele de mangold timp de 20-30 sec, clătiți-le ușor cu apă rece și uscați-le bine cu șervețele de hârtie, puneți-le deoparte.
Luați frunzele de mangold, si așezați cu grijă toate ingredientele feliate și tăieței de orez. Îndoiți marginile și rulați strâns. Repetați cu restul frunzelor.
Serviți rulourile cu sos dulce- acrișor – amestec de apă, ghimbir tocat mărunt, sare de oțet de chili și zahăr.
Poftă bună!