Salată caldă cu mangold, sfeclă și brânză de capră

Ingrediente:

  • 1 legătură de mangold
  • 4 sfecle mici cu frunze
  • 200 g brânză de capră (proaspătă, feta sau telemea)
  • 50 ml oțet balsamic
  • 1 lingură miere sau zahăr
  • 4 linguri ulei de măsline

Mărunțește frunzele de mangold și de sfeclă, inclusiv cozile. Într-o tigaie de fontă sau wok sotează frunzele în puțin ulei de măsline. Odată ce s-au înmuiat, oprește focul și lasă-le să se răcorească. Adaugă sfecla (crudă sau fiartă și racită) dată pe răzătoare și mixează cu dressingul obținut din oțetul balsamic, uleiul de măsline, mierea, sarea și piperul. Servește-o caldă sau rece, presărată cu brânză de capră.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *