Pizza cu blat de conopidă

Ingrediente:

  • o căpățână de conopidă
  • parmezan (cam 50-75 gr)
  • mozzarella rasa (100 gr)
  • ciuperci, șuncă, rondele de roșii și de măsline, feliuțe de salam
  • sare și piper

Conopida se rupe în buchețele mici și se gătește 10-15 minute la aburi. Apoi se pune la blender și se mărunțește. Pregătiți o tava rotundă de pizza, o acoperiți cu hârtie de copt. Încălziți cuptorul la 180-200 de grade Celsius. Amestecați conopida cu parmezan (cam 50-75 gr), mozzarella rasa (100 gr) și puțină brânză cu mucegai, dacă vă place aroma. Un praf de sare si piper e iarăși bun. Apoi turnați amestecul în tavă și aplatizați-l cu o spatulă. Adăugați la alegere: ciuperci, șuncă, rondele de roșii și de măsline, feliuțe de salam. Dați la cuptor pentru 15-20 minute.

Răbdați:)

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *