Gratin cu roșii, ceapă verde și brânză

Ingrediente:

  • 2 roșii mari sau o mână generoasă de roșii cherry
  • 1 legătură de ceapă verde
  • 150 g brânză (feta sau telemea)
  • oregano și busuioc (uscat sau proaspăt)
  • Ulei de măsline
  • 2 ouă (opțional)

Unge cu ulei de măsline un vas de sticlă termorezistent și așază în straturi roșiile tăiate felii (sau secționate în două pe cele cherry), ceapa tocată mărunt, busuiocul și oregano, brânza felii. Stropește cu ulei de măsline și toarnă două ouă bătute deasupra (opțional). Pune la cuptorul preîncălzit pentru 20 de minute sau până când s-au rumenit ouăle. Asezonează cu sare și piper și servește cald.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *