Throwback Coffee and stories – Locul în care legumele noastre se simt ca acasă

Pe străduța Doctor Petre Herescu 26, în cartierul Cotroceni, se află una dintre cele mai primitoare cafenele din oraș. Într-o casă veche, cu o atmosferă caldă, oameni zâmbitori și un decor familiar, Throwback Coffee and stories are efectul de „dor, de nu știu ce”. Într-un oraș care nu contenește din grabă, precum al nostru București, acest loc te întoarce în timp și îți aduce înapoi o bucățică din ce a fost cândva. Deși atmosfera și casa în care se află sunt înrădăcinate în trecut, Throwback Coffee and stories este o cafenea „tânără”, înfințată în anul 2021.

 

Pe lângă frumusețea spațiului și cafeaua de specialitate, oamenii aleg acest loc pentru că aici se simt ca acasă. Ei bine, putem spune că miercuri de miercuri și legumele noastre de la coș sunt primite și găzduite cu aceeași căldură familiară.

Raluca, partea feminină din spatele ideii locului și una dintre „gazdele” cafenelei, ne-a povestit despre cât de mult îi place mirosul legumelor proaspete și despre cum o bucură primirea coșurilor: „Ne place sa ne băgam nasul și să mirosim legumele și verdeața proaspătă (sau poate doar eu fac asta)”, ne spune ea râzând. Pe lângă legumele pentru colectare, ziua de miercuri aduce echipei Throwback și o dispoziție cu atât mai bună, datorită livratorului nostru Daniel, care „le face ziua” așa cum ne-a descris ea.

Cât despre abonați, Raluca spune că îi face mare plăcere să socializeze cu cei ce vin să își ridice coșul și are deja și două preferate, Andreea și Irina. Consideră că, printre lucrurile care îi aduc împreună pe abonații noștri se numără iubirea pentru natură, stilul de viață sănătos, dar și conștientizarea. Ne bucurăm să avem puncte de colectare atât de calde și de primitoare precum Throwback coffee and stories și iubim să facem loc legumelor proaspete printre povești spuse la o cafea bună, unde trecutul și dorul frumos sunt la ele acasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *