Parteneriat pentru oameni

La ferma bio&co este muncă multă din zorii zilei, de cum răsare soarele. Echipa de lucrători agricoli, majoritatea femei, mame cu 2-4 copii din satul apropiat, pregătesc răsadurile legumelor ce vor fi culese la toamnă. Viața nu e ușoară în satul Ciocănari mai ales pentru cei vulnerabili dar faptul că au un loc de muncă stabil e o plasă de siguranță.image

Agricultura organică practicată la fermă este una complexă și necesită o planificare și operațiuni atent organizate. Efortul din cadrul fermei agricole sociale bio&co este susținut din vânzarea legumelor și cu sprijinul parteneriatelor cu sponsorii asociației și fermei.

Caussade Semences este o companie de origine franceza care ameliorează, multiplică, procesează și comercializează semințe pentru cultura mare si plante furajere. În cei 12 ani de activitate în România, Caussade Semences a reușit să căștige încrederea fermierilor prin? menținerea performanței excelente demonstrând atât calitatea genetică, cât și calitatea semințelor, dar și prin produsele, conceptele și tehnologiile inovative puse la dispoziția principalilor jucători din industria agicolă, fermierii.

“Implicarea noastră în proiectul Ateliere Fără Frontiere reprezintă un semn de recunoștință și susținere, pe de o parte, pentru oamenii care au nevoie de această organizație, iar pe de altă parte pentru întreaga echipă implicată în acest proiect” declară Mihail Șerban, directorul de? marketing al companiei.

În misiunile pe care societatea și le-a propus se regăsesc adesea aceleași principii după care se ghidează și echipa Ateliere Fără Frontiere: omul ca pion în derularea activităților, parteneriatele construite cu colaboratorii, contribuție la dezvoltarea societății. Compania susține inclusiv solidaritatea pentru educația digitală, atât de necesară mai ales în această perioadă când educația online este un subiect controversat. Caussade Semences este o societate în care legăturile sociale sunt importante, latura umană fiind unul din factorii cheie atât în munca zilnică de echipa cât și în colaborări.

Apreciem sprijinul companiei Caussade Semences, mai ales că acesta vine într-o perioadă foarte dificilă pentru toată lumea. E important să știm că avem parteneri care înțeleg rolul și contribuția asociației. Vă mulțumim!

“Vom crea un parteneriat strategic pentru a promova și încuraja proiectele derulate de echipa AFF astfel încât integrarea forței de muncă, dezvoltarea economică și socială să fie reprezentate de o puternică politică națională. Criza economică pe care unii deja o simt și alții o previzionează va afecta toate sectoarele, crescând astfel nevoia de a identifica oportunități noi și adaptarea la noi nevoi ale societății. Suntem încântăți despre această colaborare și dorim să contribuim la dezvoltarea planurilor, să sprijinim la crearea de oportunități și acțiuni concrete prin care să arătăm grijă față de societate” a încheiat Mihail Șerban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *